Geen tijd voor maskers? Deze 8 maskers geven je huid een boost terwijl je slaapt!

Leuk al die beautybloggende dames met uitgebreide perfecte looks en hun 20 huidverzorgingsproducten, maar heb jij daar tijd voor? Er bestaat een kans dat jij net als ik, houdt van make-up en goede huidverzorging, maar het liefst allemaal zo snel en effectief mogelijk houdt. Hieronder heb ik een aantal maskers bij elkaar gezocht die je kan gebruiken wanneer je slaapt! Ideaal! In plaats van je nachtverzorging breng je je masker aan en tada! In de ochtend kan je weer stralend vliegen, rennen en haasten om je kind naar de opvang te brengen en op tijd zijn voor je meeting.

Lancome Hydra Zen Night Mask – €64,00

Eigenschappen: Een serum-in-mask van de Hydra Zen voor de nacht. Dit masker vermindert de tekenen van stress en vermoeidheid. De huid wordt intens gevoed door het serum en de masker zorgt ervoor dat het de hele nacht inwerkt.

Estee Lauder Advanced Night Repair Recovery Mask-In-Oil – €110,16

Eigenschappen: Dit is een masker in olie vorm met een vergrendelende werking. En dient over je Advanced Night Repair Serum of andere huidverzorging heen gebruikt te worden. Het natuurlijke herstelproces van de huid krijgt hiermee een boost om de huid maximaal te beschermen.

Dior Hydra Life Jelly Sleeping Mask – €65,18

Eigenschappen: Het ultra frisse, water-geltextuur met de hoogste concentratie aan malve belooft een teint zo fris, alsof je 8 uur hebt geslapen.

La Praire Skin Caviar Luxe Sleep Mask – €280, 50

Eigenschappen: Een verstevigend masker voor de nacht dat tegelijk ook een nachtcreme is. Uiteraard met kaviaarextracten en geavanceerde voedingsstoffen. De huid krijgt op lange termijn een impuls. Het masker dient aangebracht te worden met het bijbehorende kwastje. De exfolierende enzymen zorgen voor kalmering, verzachting en verbetering van de huid.

Origins Mega-Bright Dark Spot Correcting Night Mask van Origins – €49,98

Eigenschappen: Dit nachtmasker werkt voornamelijk op huidverkleuringen en pigmentering die veroorzaakt worden door irritaties. Het kalmeert de irritaties die pigmentatie veroorzaken en breekt pigmentclusters af.

Shiseido Ibuki Beauty Sleeping Mask – €36,89

Eigenschappen: Het is een gel-masker met vitamine capsules in een gelbasis die smelten tijdens het aanbrengen. Dit masker zorgt voor een stralende en gehydrateerde huid die er fris en uitgerust uitziet. Ideaal voor bij korte nachten.

Clinique Moisture Surge Overnight Mask – €36,67

Eigenschappen: Intensieve vochtinbreng. Het laat je huid vol en soepel aanvoelen. Daarnaast zorgt de formule ervoor dat je huid versterkt, kalmeert en verzacht.Kiehl’s Ultra Facial Overnight Hydrating Masque – €34,00

Eigenschappen: De intensief hydraterende verzorging bevordert het vermogen van je huid om water te bewaren. Uiteindelijk resulteert dit in een langdurige hydratatie en een gezonde en jonger ogende huid. (extra info, er zit 125ml in een pot)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *