Beauty nieuws van Burberry, Estee Lauder en Bobbi Brown

Blijkbaar kost het me meer moeite om dagelijks een update te plaatsen op de blog. Het is nog niet helemaal duidelijk voor mij hoe ik deze blog wil vormgeven. Ondertussen wil ik wel dingen delen die ik zelf interessant vindt om te volgen op het internet. Hoewel ik allang al niet meer elke week de nieuwste limited editions in huis hoef te halen, wil ik wel gewoon op de hoogte blijven van de nieuwe producten die uitkomen. Dit doe ik tegenwoordig door zo nu en dan de websites van de Bijenkorf, Douglas en Ici Paris XL te checken. Ik heb een selectie gemaakt van een aantal nieuwe producten die nieuw zijn en nu ook verkrijgbaar. Kijk mee.

 

Burberry First Love Blush Highlighter –  €59,16

Als Burberry en/of printjes met hartjes je ding is, dan is deze blush verkrijgbaar bij Douglas voor nog net geen 60 euro.

Estee Lauder Double Wear All Day Wear Liquid Compact SPF 50 – €46,92

Daar is Estee Lauder ook met een cushion foundation! Het is een trend dat is overgewaaid uit Korea dat nu ook goed aanslaat in Europa. Deze foundation was vorig jaar al in Azië gelanceerd. Ik vermoed dat deze niet zo dekkend is als de Stay in place foundation. Het wordt omschreven als een waterlichte make-up die de huid een stralende en frisse gloed geeft. Daarnaast is het ook geschikt voor mensen met een vettere huid, omdat het oil-free is. Je krijgt wel een “dewy” gloed, maar dat is typisch iets voor een cushion foundation. Voor de zomer lijkt dit een prima product om mee te nemen. En het heeft ook nog een SPF50! Let wel op, dit product bevat maar 12 gram inhoud en is in 6 tinten te verkrijgen. Hmm..

Bobbi Brown Love, Peace and Beach collectie – €42 tot €49,50

De nieuwe collectie bestaat uit drie highlighters, drie keer een trio-oogschaduwpalet, die er heel mooi uitzien trouwens, een nagellak en een wenkbrauwkit. Niet echt iets nieuws, ik weet het, maar de highlighters zien er toch wel mooi uit! En als je een kijkje neemt, check ook de oogschaduwtrio. De highlighters kosten €49,50 en oogschaduwpaletten kosten €42 euro.

Dit zijn weer een paar nieuwe producten die nu te koop zijn in de winkels. Laat het me weten als jullie verzoeken hebben voor bepaalde onderwerpen/artikelen!

Tot snel weer!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Beauty nieuws van Burberry, Estee Lauder en Bobbi Brown”