Guerlain Kiss Kiss Matte en nieuwe flaconnen

Een aantal jaren geleden had ik het genoegen om een paar keer week in Guerlain counter in de Bijenkorf te werken. Heb ik dat wel eens verteld? Overigens ook bij Chanel en tegelijkertijd stond ik ook wekelijks in de Ici Paris XL om Clarisonic te promoten. Ik had een flexibele parttime baan nodig zodat ik me daarnaast kon focussen op mijn master thesis die ik destijds moest afronden. Waarom ik opeens met deze toelichting kom? Blijkbaar hou ik ervan om een kort verhaal lang te maken. Want ik zag bij de British Beauty Blogger dat Guerlain nieuwe matte lippenstiften uit gaat brengen, of heeft uitgebracht en ik ben daar eigenlijk heel enthousiast over! Vroeger dus, had Guerlain al vloeibare matte lippenstiften, namelijk de Rouge G l’extrait in de Rouge G verpakkingen/hulzen en DIE WAREN THE BEST EVER! Gewoon capslock alles. Maar de Rouge G’s waren wel erg prijzig en ze zijn ook daarna uit het assortiment gehaald. Nu zijn er matte varianten van de Kiss Kiss lipsticks en ook een vloeibare matte lippenstift in een normale huls. Yes! Ik ga ervan uit dat ze binnenkort bij Douglas beschikbaar zullen zijn. Ook zag ik dat de producten van Guerlain op www.escentual.com veel goedkoper zijn dan de normale prijzen bij in Nederland. Hmm?

 

En omdat ik eerst op Douglas.nl ging kijken of de herfst collectie ook bij hun al verkrijgbaar was, zag ik dat Guerlain ook een aantal geuren opnieuw heeft gelanceerd in een uniforme flacon. Al snap ik dat de fanatieke parfum fanaten en Guerlain fans er twijfels bij zullen hebben dat een Samsara nu ineens een standaard flacon heeft, vind ik de flessen in de schattige zoete kleurtjes wel heel erg mooi bij elkaar staan. Je wilt ze ineens allemaal sparen om zo naast elkaar te plaatsen. Goed nieuws voor de fans van L’Instant Magic, want deze is nu weer terug!

De herfst collectie bestaat uit meer producten, als je alvast een kijkje wil nemen kun je hieronder kijken op de blogs van anderen.

Link naar een blog met foto’s van de nieuwe herfst 2017 collectie met meer producten: klik hier

Link naar een blog met de campagne beelden: klik hier

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *