Hung Vanngo Make-up artist

De Instagram beautylooks vliegen je om de oren. De ene na de andere gekke trend komt voorbij. Het ene moment maken alle selfmade Instabeauty artiesten zichzelf op met alleen maar highlighters en het andere moment moet je al je vloeibare cosmetica in liters over je gezicht laten druipen voor de perfecte shot op Instagram. Ik ben zeker geen hater, want voor de “kunst” van cosmetica vind ik het bijzonder om te zien dat er online een soort cultuur is ontstaan. Voor mij blijft het erbij dat ik het leuk vind om te zien, maar het zijn zeker geen looks waar ik geïnspireerd door raak. Al is er wel 1 specifieke make-up artiest die ik echt al zeker langer dan 5 jaar volg op Instagram waarvan ik elke keer denk, dit wil ik ook, wat heb je gebruikt en hoe doe je dit toch. Ik heb het over niemand minder dan Hung Vanngo, de make-up artist van celebs en modellen als Selena Gomez, Emily Ratajkowski, Jennifer Lawrence, Kate Bosworth en nog veel meer. In deze spotlight post laat ik wat werk van hem zien en leg ik uit waarom ik zijn werk waardeer.

Zijn creaties spreken altijd aan, omdat hij het voor elkaar krijgt om de look zodanig samen te stellen dat alles perfect bij elkaar past. De huid van een model heeft geen dikke lagen en ziet er vrij natuurlijk uit. Op de lippen na zie ik eigenlijk nooit echt harde lijnen (tenzij een strakke eyeliner duidelijk de bedoeling was). Geen cutcrease ooglooks met enorme kunstwimpers, geen extreem strakke wenkbrauwen. Hij laat de huid altijd zo mooi stralen, zonder een zichtbare overkill aan poeders, highlighters en aangezette contouren. De lippen zijn altijd perfect, niet alleen de manier waarop het is aangebracht, maar ook de perfecte kleur en finish. En de ogen laat hij fantastisch uitkomen. Vaak denk ik bij zijn looks juist wel dat ik dezelfde producten wil gebruiken als hij, zodat ik er ook zo kan uitzien. Mijn looks zouden vaker als Hung Vanggo zijn looks mogen zijn.

Someone just became a bride!!! Major congrats!!! @emrata ❤️❤️

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

 

Happy Birthday @ashleybenson!!! ❤️?

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

Wat vind jij van de looks van Hung Vanggo? Hij gebruikt tegenwoordig heel veel Marc Jacobs Beauty, omdat hij daar een samenwerking mee heeft. Ook met Kiehls trouwens.

Heb jij favoriete Make-up Artists op Instagram?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *